Портпарол ИДФ: Породице 203 таоца обавештене да њихове најмилије држи Хамас

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Okt.2023, 10:57

Портпарол ИДФ: Породице 203 таоца обавештене да њихове најмилије држи Хамас

Портпарол израелских одбрамбених снага (ИДФ) контраадмирал Данијел Хагари изјавио је да је војска до сада обавестила породице 203 таоца да њихове најмилије Хамас држи у Појасу Газе. Фото: Танјуг/AP Photo/Kirsty Wigglesworth Хагари је навео да тај број није коначан, јер ИДФ стално истражује >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нове информације о Израелцима који се воде као нестали од напада Хамаса 7. октобра на југ Израела.
Хагари је истакао да су у појединим случајевима породице обавештене да војска сумња да је веома вероватно да њихове најмилије држи Хамас, док је у другим случајевима рекла да постоји умерена или мала вероватноћа, објавио је „Тајмс ов Израел“.
Хагари је такође рекао да је ИДФ такође искључио неке случајеве и обавестио породице да њихови најмилији нису таоци Хамаса.
Војска у граничном подручју Газе тражи лешеве несталих Израелаца, а већ је пронашла нека тела, од којих многа тек треба да буду идентификована.
Izrael: Nastavljeni napadi na Gazu, stotine terorističkih položaja uništeno

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Портпарол ИДФ: Породице 203 таоца обавештене да њихове најмилије држи Хамас се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.