Норвешки фудбалер Мартин Едегард продужио уговор са Арсеналом до 2028. године

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Sep.2023, 12:15

Норвешки фудбалер Мартин Едегард продужио уговор са Арсеналом до 2028. године

Капитен фудбалера Арсенала Мартин Едегард продужио је данас уговор до 2028. године, саопштио је лондонски клуб. Фото: Танјуг/AP Photo/Kin Cheung Некадашње „чудо од детета“, који је са само 17 година потписао за Реал, успео је да се скраси у Арсеналу, након неколико позајмица и коначно оправдао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << велики потенцијал.
„Била је ово лака одлука. Арсенал је посебан клуб за мене, радимо нешто посебно. Овде се од првог дана осец́ам одлично и овде је дефинитивно мој дом“, истакао је 24-годишњи Едегард, који је у Арсенал стигао пре две и по године.
За Норвешку је одиграо 53 утакмице и постигао три гола.
Utakmica osmog kola Superlige između fudbalera Napretka i Čukaričkog odložena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Норвешки фудбалер Мартин Едегард продужио уговор са Арсеналом до 2028. године се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.