Словачки фудбалер Милан Шкрињар потписао уговор са Пари Сен Жерменом до 2028.

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Jul.2023, 11:28

Словачки фудбалер Милан Шкрињар потписао уговор са Пари Сен Жерменом до 2028.

Словачки фудбалски репрезентативац Милан Шкрињар потписао је уговор са Пари Сен Жерменом до 30. јуна 2028. године, саопштио је данас клуб из Париза. Фото: Танјуг/AP Photo/Manu Fernandez Шкрињар (28) је у редове шампиона Француске стигао као слободан играч, пошто му је недавно истекао уговор >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са Интером из Милана.
Словачки фудбалер је пре Интера играо за Сампдорију, Злате Моравце и Жилину. Он је прошле сезоне за милански клуб одиграо 31 меч у свим такмичењима.
За репрезентацију Словачке наступио је на 60 утакмица и три пута се уписао у листу стрелаца. „Веома сам срећан што сам део овог дивног клуба. ПСЖ је један од најјачих клубова на свету са играчима светске класе и фантастичним навијачима“, рекао је Шкрињар за званични сајт по потписивању уговора.
ПСЖ је јуче промовисао новог тренера Шпанца Луиса Енрикеа, који је заменио Кристофа Галтијеа.
Grifin: Adetokumbo operisao koleno, nadam se da će da bude spreman za septembar

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Словачки фудбалер Милан Шкрињар потписао уговор са Пари Сен Жерменом до 2028. се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.