Виницијус: Вратићемо се јачи него икада, Бразил ће освојити СП 2026. године

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Dec.2022, 14:45

Виницијус: Вратићемо се јачи него икада, Бразил ће освојити СП 2026. године

Фудбалер Реала и бразилски репрезентативац Виницијус обећао је да ће његова селекција да освоји Светско првенство 2026. године. Фото: Танјуг/AP/Pavel Golovkin Бразил је био један од највећих фаворита за освајање титуле на СП у Катару, али су „кариоке“ елиминисане од Хрватске у четвртфиналу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Мундијала после пенала.
„Плакао сам на терену, плакао сам у свлачионици, плакао сам у авиону, плакао сам кад сам дошао кући и плакаћу кад год помислим колико смо били близу… Најгори дан у мом животу“, написао је Виницијус на друштвеним мрежама.
Фудбалер Реала тврди да је разочаран после елиминације са Мундијала.
„Овај текст сам написао и обрисао неколико пута. Речи не могу да опишу разочарење, али сузе остају. Осмех је нестао. Биће ми потребно време да поновно пронађем срећу. Али волим фудбал и то ће да ми да нове прилике да вратим Бразил тамо где заслужује да буде, на врх! Божји планови су доста већи од наших. Вратићемо се јачи него икада“, истиче фудбалер Реала.
Он се још једном извинио Бразилцима.
„Нисмо успели у важном тренутку и све смо вас изневерили. Опрости Бразиле и хвала ти на љубави и подршци. Били сте сјајни! Бразил ће да освоји свет 2026. године, запамтите ово“, навео је Виницијус.
СП 2026. ће бити одржано у Канади, Мексику и САД, а на њему ће по први пут у историји учествовати 48 репрезентација.
Kejn: Ovaj poraz strašno boli, ali sam ponosan na sve saigrače

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Виницијус: Вратићемо се јачи него икада, Бразил ће освојити СП 2026. године се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.