Стефан Лазаревић остаје у Црвеној звезди до 2026. године

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jul.2023, 17:55

Стефан Лазаревић остаје у Црвеној звезди до 2026. године

Српски кошаркаш Стефан Лазаревић (27) потписао је нови трогодишњи уговор са Црвеном звездом, објавио је данас клуб са Малог Калемегдана на званичном сајту. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић „Останком Лазаревића који је потписао трогодишњи уговор, Црвена звезда је обезбедила још >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << један важан потпис домаћег играча који зна шта значи носити црвено-бели дрес“, наводи се у саопштењу клуба.
Лазаревић је поникао у Црвеној звезду и био је део генерације која је освојила јуниорску Евролигу. Са првим тимом има једну титулу у АБА лиги и по две у првенству Србије и Купу Радивоја Кораћа.
Talentovani bek Nedeljković produžio ugovor sa Zvezdom do 2026. godine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стефан Лазаревић остаје у Црвеној звезди до 2026. године се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.