Италијан Андреа Гауденци председник АТП до 2026. године

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jun.2023, 16:09

Италијан Андреа Гауденци председник АТП до 2026. године

Италијан Андреа Гауденци поново је изабран за председника Асоцијације професионалних тенисера (АТП), саопштено је данас.
Фото: Wikimedia Commons/MacKrys Гауденци (49) је први пут изабран за првог човека АТП-а 2020. године. Он ће на овој функцији да буде до 2026. године.
„За мене је част што >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сам поново изабран за председника АТП-а и што сам добио прилику да служим спорту који ми је толико дао. Поносан сам на све што смо урадили од 2020. године, а познато је са каквим смо се све изазовима суочавали.
Заједно са руководством АТП сам посвећен томе да наша визија постане стварност у наредним годинама“, изјавио је Гауденци, који је био тениски професионалац до 2003. године
.Он је каријери освојио три трофеја, а најбољи пласман имао је 1995. године када је био 18. тенисер света.
Ljubitelji sporta uskoro ponovo na novosadskim tribinama – evo ko i kada otvara sezonu u Novom Sadu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Италијан Андреа Гауденци председник АТП до 2026. године се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.