НБА Ол-стар викенд 2025. године биће одржан у Сан Франциску

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Nov.2023, 14:36

НБА Ол-стар викенд 2025. године биће одржан у Сан Франциску

Кошаркашка НБА лига саопштила је данас да ће Ол-стар викенд 2025. године бити одржан у Сан Франциску. Фото: Танјуг/AP Photo/Jeff Chiu У саопштењу НБА лиге се наводи да ће 74. Ол-стар викенд бити одржан од 14. до 16. фебруара 2025. године у дворани „Чејс центар“ у којој играју кошаркаши Голден Стејт >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Вориорса. Ова дворана је изграђена 2019, а кошаркаши Голден Стејта у њој играју од сезоне 2019/2020.
Током викенда биће одржана утакмица Звезде у успону, такмичења у вештинама, закуцавањима и шутирању тројки, а Ол-стар меч је програму је 16. фебруара 2025.
У саопштењу се даље наводи да ће НБА лига током Ол-стар викенда организовати пропратне догађаје за навијаче свих узраста у вези са кошарком, технологијом, медијима и поп културом. „Кроз партнерство са школама, локалним и непрофитним организацијама и кошаркашким програмима за младе, лига ће допрети до хиљада деце у области залива Сан Франциска“, додају из НБА.
Наредни Ол-стар викенд биће организован од 15. до 18. фебруара 2024. у Индијанаполису.
FK Crvena zvezda: U prodaji dodatnih 5.000 karata za meč sa Lajpcigom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак НБА Ол-стар викенд 2025. године биће одржан у Сан Франциску се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.