Путин продужио мере за увоз и извоз сировина из Русије до краја 2025. године

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jul.2023, 14:25

Путин продужио мере за увоз и извоз сировина из Русије до краја 2025. године

Руски председник Владимир Путин продужио је указом важење посебних економских мера на увоз и извоз производа и сировина из Русије до краја 2025. године. Фото: Танјуг/Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP Поменута ограничења су на снази од марта 2022. године, а она су уведена као одговор на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << санкције против Русије како би се „осигурала безбедност и несметано функционисање индустрије“, преносе РИА Новости.
Руска влада је тада уредбом обуставила извоз одређене робе и опреме који су у земљу ушли из иностранства, као што су пољопопривредна механизација, транспортна средства, телекомуникациона и медицинска опрема – укупно око 200 артикала.
Забрана се не односи на производе који се преносе преко границе за личну употребу, подсећа руска агенција.
Cena pšenice skočila za 8,2 odsto zbog napete situacije u Crnom moru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин продужио мере за увоз и извоз сировина из Русије до краја 2025. године се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Povezane vesti

Португалија: Пожари захватили хиљаде хектара, 1.400 људи евакуисано

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jul.2023, 11:31

У Португалији пожари су захватили хиљаде хектара усред високих температура, више од 1.400 људи је евакуисано, а најмање девет ватрогасаца је повређено током гашења пожара. Фото:...

Nastavak na GradskeInfo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.