Вучић: Брза саобраћајница од Пожаревца до Голупца готова до краја 2025.

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jul.2023, 09:40

Вучић: Брза саобраћајница од Пожаревца до Голупца готова до краја 2025.

Председник Александар Вучић најавио је данас да ће брза саобраћајница од Пожаревца до Голупца бити завршена до краја 2025. године и да ће се од Београда до Великог Градишта стизати за 65 или 70 минута. Фото: Танјуг/Владимир Порчић
Вучић је, током обиласка радова, замолио представнике >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << извођача радова из Кине да убрзају радове, на шта су му рекли да ће радови бити појачани и да могу да их заврше 2025. године.

„За две и по године имаћете готову брзу саобраћајницу и стизаћемо од Београд до Великог Градишта за сат и пет и 10 минута, а до Голупца за сат и 20 минутата и то лагане вожње“, рекао је Вучић.
Нагласио је да ће због те брзе саобраћајнице цео исток земље добити на вредности.
Вучић је додао да је планирано да се уговори и наставак брзе саобраћајнице од Доњег Милановца до Брзе Паланке, чиме би се повезао цео северни део истока земље са Београдом и Новим Садом.
Председник је додао да се је већ уплаћено више од 130 милиона евра за тај пројекат и да се пројекат реализује без потешкоћа, као и да једино има проблема још са експропријацијом земљишта.
Наши кинески пријатељи ће да убрзају радове, додао је Вучић.
Нагласио је да ће брза саобраћајница пуно значити и за повратак наших људи из иностранства у Кладово и Неготин, одакле је доста људи отишло.
Министар Вучевић обишао Центар за обуку копнене војске у Пожаревцу

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Брза саобраћајница од Пожаревца до Голупца готова до краја 2025. се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.