Лапорта: Барселона ће до 2025. године да исплаћује Месију заостала дуговања

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jul.2023, 14:28

Лапорта: Барселона ће до 2025. године да исплаћује Месију заостала дуговања

Председник Барселоне Ђоан Лапорта изјавио је данас да ће каталонски клуб морати да исплаћује заостала дуговања аргентинском фудбалеру Лионелу Месију до 2025. године, преноси шпанска Ла Вангвардија. Фото: Танјуг/AP Photo/Joan Monfort Меси је био члан Барселоне од 2000. до 2021. године, а онда >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је због тешке финансијске ситуације у екипи са „Ноу Кампа“ одлучио да настави каријеру у Пари Сен Жермену.
Аргентинац је недавно напустио шампиона Француске, а одлучио је да потпише уговор са Интером из Мајамија иако је имао понуду да се врати у Барселону. „Све смо решили са Ла Лигом и ослободили буџет да ми могли да потпишемо уговор са Месијем. Послали смо понуду Месију, али онда ми се јавио његов отац Хорхе и одговорио ми: ‘Лео је у Паризу имао доста тешку годину, сада жели да игра под мањим притиском’. Наравно да му то не било било могуће повратком у Барселону, ја сам разумео зашто је онда отишао у Мајами“, објаснио је Лапорта.
Он је признао да је Барселона остала дужна аргентинском репрезентативцу. „Месију је претходна управа Барселоне остала дужна и мојим повратком на место председника почели смо са исплатом тих дуговања. Водимо рачуна о томе. Плаћамо дуг Месију већ две године, то ћемо да радимо све до 2025. године“, рекао је Лапорта.
Italijan Sandro Tonali potpisao za Njukasl, Milanu 70 miliona evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лапорта: Барселона ће до 2025. године да исплаћује Месију заостала дуговања се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.