Бугарска се спрема да уводе евро најкасније до 2025. године

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 12:11

Бугарска се спрема да уводе евро најкасније до 2025. године

Бугарско Министарство финансија саопштило је данас да се та земља спрема да уведе евро најкасније до 2025. године. Фото: Pixabay/neelam279 Како се наводи, о томе се разговарало на састанцима министарке финансија Росице Велкове са председником Еврогрупе Паскалом Донахјуом и са европским >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << комесаром Валдисом Домбровскисом током састанка ЕЦОФИН-а 27. и 28. априла, преноси портал Новините.
„Чланство у еврозони је приоритет за нашу земљу. Наставља се активан рад државе на припремама за усвајање јединствене европске валуте, како у техничком тако и у законодавном делу“, наведено је у саопштењу.
Hinton: Bela kuća, Mask, Sanders traže od mene pomoć sa AI

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бугарска се спрема да уводе евро најкасније до 2025. године се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.