Деандре Џордан остаје у Денверу до лета 2024. године

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jul.2023, 14:20

Деандре Џордан остаје у Денверу до лета 2024. године

Амерички кошаркаш Деандре Џордан потписао је нови једногодишњи уговор са екипом Денвера, објавио је клуб на званичном сајту. Фото: Танјуг/AP Photo/Jack Dempsey Џордан је прошлог лета стигао у Денвер као слободан играч, после растанка са Филаделфијом, и потписао уговор на годину дана.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Искусни кошаркаш је прошле сезоне одиграо 39 утакмица и у просеку бележио 5,1 поен и 5,2 скока за 15 минута проведених на паркету.
До сада у каријери наступао је за Лос Анђелес клиперсе, Далас, Њујорк никсе, Бруклин, Филаделфију и Лос Анђелес лејкерсе.
PSŽ: Kilijan Mbape ne putuje sa ekipom za Japan

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Деандре Џордан остаје у Денверу до лета 2024. године се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.