Руди Фернандез остаје у Реалу до лета 2024. године

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jul.2023, 16:35

Руди Фернандез остаје у Реалу до лета 2024. године

Искусни шпански кошаркаш Руди Фернандез продужио је уговор са Реалом до 2024. године, објавио је клуб из Мадрида на званичном сајту. Фото: fiba.basketball Фернандез (38) је у Реалу од 2011. године и до сада је освојио 23 трофеја са мадридским тимом, од тога је три пута долазио до крова Европе.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> До сада у каријери искусни Шпанац играо је за Хувентуд, Портланд и Денвер.
Са репрезентацијом Шпаније освојио је златне медаље на Светским првенствима 2006. и 2019. године, сребрне медаље на Олимпијским играма 2008. у Пекингу и Олимпијским играма 2012. у Лондону, четири златне, и по једну сребрну и бронзану медаљу на Европским првенствима у кошарци.
Filip Petrušev postigao 12 poena uz četiri skoka u porazu Filadelfije od Dalasa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руди Фернандез остаје у Реалу до лета 2024. године се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.