Адријен Рабио продужио уговор са Јувентусом до јуна 2024. године

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 17:46

Адријен Рабио продужио уговор са Јувентусом до јуна 2024. године

Фудбалер Јувентуса и француски репрезентативац Адријен Рабио продужио је уговор до 30. јуна 2024. године, саопштио је данас торински клуб. Фото: Танјуг/AP/Darko Bandic Рабио (28) је одиграо 177 утакмица за Јувентус и постигао је 17 голова, а са торинским клубом је освоји три трофеја.
Француски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << фудбалер је стигао у Торино 2019. године из Пари Сен Жермена. Он је за репрезентацију Француске наступио на 37 мечева и три пута се уписао у листу стрелаца.
Totenhem odbio ponudu Bajerna od 70 miliona evra za Harija Kejna

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Адријен Рабио продужио уговор са Јувентусом до јуна 2024. године се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.