Фудбалери Србије вечерас играју са Бугарском у мечу квалификација за ЕП 2024.

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 10:01

Фудбалери Србије вечерас играју са Бугарском у мечу квалификација за ЕП 2024.

Фудбалска репрезентација Србије гостоваће вечерас од 20.45 часова селекцији Бугарске у мечу групе Г квалификација за Европско првенство, које ће бити одиграно наредне године у Немачкој. Фото: Танјуг/AP/Darko Vojinovic

„У добром смо расположењу дошли у Разград, драго ми је што >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << смо овде, на новом лепом стадиону, лепом граду. Кадровске проблеме немамо, сви играчи су на диспозицији. Играће ти за које сматрам да могу да играју. Нема потцењивања никаквог, што се тиче Бугарске. Напротив, имам респект према тој екипи, она је врло млада, жељна да се доказује и ми морамо да будемо обазриви. Са пуним респектом ћемо се понашати“, истакао је уочи меча селектор Србије Драган Стојковић.

Селектор фудбалске репрезентације Бугарске Младен Крстајић изјавио је да ће његов тим покушати да искористи мане противника.

„Чека нас Србија, најбоља екипа у групи, са одличним појединцима, тактички јака. Знамо да има и мане, покушаћемо да их са перспективним тимом искористимо. Надам се да можемо да супротставимо Србији. Видећемо за колико ће бити довољно“, истакао је Крстајић.

Србија се налази на првом месту на табели групе Г са шест бодова, Мађарска и Црна Гора имају по четири, док су Бугарска и Литваније сакупиле по један.

https://gradskeinfo.rs/toni-djerona-novi-trener-rukometasa-partizana-20-06-2023/
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Србије вечерас играју са Бугарском у мечу квалификација за ЕП 2024. се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.