Медији: Карло Анћелоти у јуну 2024. године преузима селекцију Бразила

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 11:01

Медији: Карло Анћелоти у јуну 2024. године преузима селекцију Бразила

Тренер Реала Карло Анћелоти преузеће у јуну наредне године фудбалску репрезентацију Бразила, преносе шпански и бразилски медији. Фото: WikimediaCommons/Светлана Бекетова Анћелоти има уговор са Реалом до јуна 2024. године. Италијански стручњак је наводно пристао да потом преузме „кариоке“, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пошто се договорио са председником Фудбалске конфедерације Бразила (ЦБФ) Едналдом Родригесом.
Бразилски медији истичу да ће Анћелоти да постане први странац на место селектора јужноамеричке репрезентације. Ово ће уједно за Анћелотија да буде и први селекторски ангажман у каријери.
Репрезентацију Бразила ће до јуна наредне године да води Рамон Менезес, који је именован за привременог селектора, пошто је Тите поднео оставку крајем прошле године после елиминације у четвртфиналу Светског првенства у Катару од Хрватске.
Анћелоти (64) је тренер Реала од 2021. године, а водио је и мадридски клуб у периоду од 2013. до 2015. Он је тренирао и Евертон, Наполи, Бајерн, Пари Сен Жермен, Челси, Милан, Јувентус, Парму и Ређијану.
Rijad Marez: Imam još dve godine ugovora sa Mančester sitijem

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медији: Карло Анћелоти у јуну 2024. године преузима селекцију Бразила се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.