Сони би могао да објави нову Плејстејшн конзолу до краја 2024. године

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Feb.2024, 16:35

Сони би могао да објави нову Плејстејшн конзолу до краја 2024. године

Јапанска компанија Сони би могла да објави нову играчку конзолу Плејстејшн 5 Про (PS5 Pro) до краја 2024. године, објавио је данас Си-Ен-Би-Си (CNBC) позивајући се на аналитичаре агенције Кантан гејмс. Фото: Unsplash/Kerde Severin Агенција сматра да ће Сони пожурити са избацивањем нове конзоле на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тржиште због пада продаје стандардне конзоле Плејстешн 5 (PS5), као и да би се припремила за издавање нове верзије популарне видео игре GTA VI почетком 2025. године.
GTA (Grand Theft Auto) је једна од најпопуларнијих видео игара свих времена, а Сони се нада да ће корисници који купе GTA VI пожелети да је играју на новој конзоли PS5 Prо.
Јапански технолошки гигант Сони је прошле недеље објавио резултате за период од октобра до децембра 2023. године који су надмашили очекивања аналитичара, али је истовремено смањио очекивања продаје своје главне конзоле PS5.
Текућа фискална година за компанију Сони се завршава 31. марта, а јапанска фирма сада очекује да ће у поменутом годишњем периоду продати 21 милион својих конзола PS5.
Uz ovaj trik više nikad nećete peglati garderobu!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сони би могао да објави нову Плејстејшн конзолу до краја 2024. године се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.