Роналдо игра за Португалију у квалификацијама за ЕП 2024. године?

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Dec.2022, 19:35

Роналдо игра за Португалију у квалификацијама за ЕП 2024. године?

Португалски фудбалер Кристијано Роналдо спреман је да игра за национални тим у квалификацијама за Европско првенство 2024. године, тврди најтиражнији португалски лист „Корео де мања“. Фото: Танјуг/AP Photo/Francisco Seco Португалски медији подсећају да ће Роналдо у фебруару наредне године >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да напуни 38 година, али још није рекао последњу реч у националном тиму.
Славни фудбалер је у сузама завршио Светско првенство у Катару после елиминације од Марока (0:1) у четвртфиналу Мундијала. Роналдо ће ускоро да објави где ће да настави каријеру, пошто је уочи почетка Мундијала раскинуо уговор са Манчестер јунајтедом. Он би требало да потпише уговор са Ал Насром из Саудијске Арабије.
Португалски медији наводе да Роналдо жели да оконча каријеру у националном тиму по завршетку ЕП 2024. године. Један од услова да Роналдо остане у репрезентацији Португалије је да Фернандо Сантош буде смењен са места селектора.
Otkriven plan Argentine – on je ključan za rušenje Hrvatske

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Роналдо игра за Португалију у квалификацијама за ЕП 2024. године? се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.