Вероника Брунати тврди да се Меси у јулу 2023. враћа у Барселону

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Okt.2022, 18:40

Вероника Брунати тврди да се Меси у јулу 2023. враћа у Барселону

Новинарка Вероника Брунати објавила је информацију да се Лионел Меси наредног јула враћа у Барселону. За сада нема званичне потврде. Фото: Танјуг/AP/Joan Monfort Како тврди Вероника Брунати, новинарка Мундо Депортива, Лионел Меси ће 1. јула 2023. године поново постати фудбалер Барселоне.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Вероника је ту информацију објавила на Твитеру, а она је позната као неко ко редовно прати деешавања са Месијем и репрезентацијом Аргентине.
Да подсетимо. Чувени аргентински фудбалер Лионел Меси емотивно се опростио од Барселонеклуба у ком је провео 21 годину, 8. августа 2021. године. На питања новинара о даљем наставку каријере и најавама у медијима о преласку у ПСЖ, рекао је да још ништа није договорено.
Меси и каталонски клуб нису наставили сарадњу после истека уговора, а Аргентинац је на стадиону Камп ноу одржао конференцију за медије и у сузама се опростио од Барселоне.
Gomeš: Svi vide kad promašim

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вероника Брунати тврди да се Меси у јулу 2023. враћа у Барселону се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.