Пијачни продавци без фискалних каса до краја 2023. године

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Dec.2022, 17:09

Пијачни продавци без фискалних каса до краја 2023. године

На састанку представника Министарства финансија и Удружења пијачних продаваца Опстанак усаглашено је да се до 31. децембра 2023. продужи рок у коме обавезу фискализације немају обвезници фискализације који се баве прометом добара и услуга на пијачним тезгама, речено је Тањугу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у министарству. Фото: Градске инфо Министарство финансија ће иницирати одговарајућу измену Уредбе о одређивању делатности код чијег обављања не постоји обавеза евидентирања промета на мало преко електронског уређаја.
Пијачни продавци су или изузети од примене новог закона о фискализацији до почетка наредне године и сада ће им бити рок продужен до краја 2023.
Produženo važenje registracije vozila sa oznakama srpskih gradova sa KiM

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пијачни продавци без фискалних каса до краја 2023. године се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.