Изабрани су најбољи женски, мушки и унисекс парфем у 2023. години

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jan.2024, 15:01

Изабрани су најбољи женски, мушки и унисекс парфем у 2023. години

Као и обично, у селекцију за најлепши парфем су ушли и неки мириси који су се појавили на тржишту 2022. године. Фото: Pixabay/ Mimzy У читавом низу понуђених категорија које су биле део такмичења, у наставку смо издвојили парфеме који су победили у категоријама најбољи женски, мушки и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << унисекс.
Најбољи женски парфем 2023. – Libre Le Parfum (Yves Saint Laurent) Ове године је за ручак носио исти парфем као и прошле године. Чини се да сви воле ову верзију култног мириса ИСЛ Либре који се појавио на тржишту 2022. У ову смелу верзију мириса, одлични парфимери Ане Флипо и Карлос Бенаим (ИФФ) додали су интензивне и топле зачинске ноте које појачавају препознатљив мирис сензуалног цвета наранџе и хладне лаванде. Главу овог ароматичног парфема чине мандарина, ђумбир и шафран, у срцу су бергамот, цвет наранџе и лековита лаванда, док су у основи бурбон ванила, ветивер и мед. Најпикантнија интерпретација култног мириса брзо је стекла армију обожаватељица. Даме које воле овај мирис кажу да је један од оних за које добијају комплименте по цео дан. Такође се описује као савршен мирис за хладније доба године. Једноставно је прелеп, кажу љубитељи мириса.
Најбољи мушки парфем 2023. – Le Male Elixir (Jean Paul Gaultier) У овој категорији, победу је однео мирис из 2023. године, након што је Диоров парфем две године био на првом месту. 
Le Male Elixir је мушки мирис амбера од Квентина Биска. Горње ноте су лаванда и мента, средње ноте су ванила и бензоин, док су у основи мед, зрна тонке и дуван. Чим је изашао на тржиште, мирис је одмах стекао обожаватеље који су га описали као један од најбољих мушких мириса који су икада помирисали. Овај парфем, кажу, мирише богато, пријатно и жестоко у исто време. Поред тога, према фановима, он добија и бројне комплименте.
Најбољи унисекс парфем у 2023 – Angels’ Share Anniversary Edition (Kilian) Прошлогодишњи победник заузео је прво место у овој категорији. Горња нота овог мириса је коњак, у средини храст, цимет и махуне тонке, док базу чине ванилија, пралине и сандаловина. Према речима фанова, то је мирис направљен за празничну сезону. Описују га речима невероватно и софистицирано и додају да је то један од мириса у који ћете се лако заљубити.
Na listi 150 najlegendarnijih restorana sveta našao se i jedan beogradski restoran

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Изабрани су најбољи женски, мушки и унисекс парфем у 2023. години се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.