Брнабић сутра на конференцији Програма размене знања 2023

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Sep.2023, 16:42

Брнабић сутра на конференцији Програма размене знања 2023

Председница Владе Србије Ана Брнабић учествоваће сутра у Београду у уводном делу регионалне конференције, која се одржава у оквиру Програма размене знања 2023, у организацији Корејске агенције за промоцију трговине и инвестиција (КОТРА). Фото: Танјуг/Слободан Миљевић Тема конференције >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је „Ка економији вођеној иновацијама“, а Програм размене знања 2023 је програм развоја и економске сарадње који се темељи на знању и осмишљен је да подели развојно искуство Републике Кореје са партнерским земљама.
Lukoil prelazi na nerusku sirovu naftu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић сутра на конференцији Програма размене знања 2023 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.