Стипендије Републике Италије за академску 2023/2024. годину

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jun.2023, 09:15

Стипендије Републике Италије за академску 2023/2024. годину

Министарство просвете у сарадњи са Амбасадом Републике Италије у Београду обавештава заинтересоване о могућности студирања у Републици Италији у академској 2023/2024. години. Фото: Pixabay/juliacasado1 У питању су стипендије у трајању од 63 месеци и то за двогодишње мастер програме („lauree >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << magistrali“), студијске програме на уметничким академијама у оквиру институција „AFAM“, за докторске студије, истраживачке пројекте у сарадњи са италијанским ментором, као и за курсеве италијанског језика на вишим нивоима.
Конкурс је отворен до 9. јуна 2023. године.
Кандидати који аплицирају за обнову стипендије у академској 2023/2024. години морају бити редовно уписани на факултет и морају приложити потврду о успешно завршеној претходној години студија; за докторске студије неопходно је писмо са позитивном оценом ментора.
Детаљне информације можете пронаћи овде.
Ovo su neke od najlepših biblioteka na svetu (prvi deo)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стипендије Републике Италије за академску 2023/2024. годину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.