Ролс Ројс очекује добре резултате у 2023, тврди да је на путу оправка

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Maj.2023, 10:43

Ролс Ројс очекује добре резултате у 2023, тврди да је на путу оправка

Британска компанија Ролс Ројс очекује да ће у 2023. години остварити оперативни профит већи од 920 милијарди евра. Фото: Pixabay/charlie0111 Нови шеф Ролс Ројса Туфан Ергинбилгич, који је преузео функцију у јануару, је данас рекао да ће стратешки извештај о пословању ове компаније бити представљен >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у другој половини 2023. године, преноси Ројтерс.
Ергинбилич је раније изјавио да Ролс Ројс мора да уштеди, смањи дуг и истовремено инвестира у будућност.
„Охрабрени смо оствареним напретком у оптимализацији и очекујемо позитивне резултате током ове године“, саопштио је Ролс Ројс. У цивилном ваздухопловству, који представља највећи део пословања Ролс Ројса, се број сати проведених у лету полако враћа на ниво пре пандемије.
Компанија је истакла да је успела да добије наруџбину за производњу млазних мотора за авионе Ербас А350 и Боинг 787.
Inflacija u SAD pala na 4,9%, najniže od 2021.

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ролс Ројс очекује добре резултате у 2023, тврди да је на путу оправка се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.