Промет робе на велико и мало у четвртом тромесечју 2023. већи за 12,1 одсто

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Mar.2024, 14:15

Промет робе на велико и мало у четвртом тромесечју 2023. већи за 12,1 одсто

Промет робе у трговини на велико и трговини на мало и поправци моторних возила у Србији у четвртом тромесечју прошле године је у односу на исто тромесечје 2022. био већи у текућим ценама за 12,1 одсто, саопштио је данас Републички завод за статистику. Фото: Танјуг/Јована Милићевић Промет >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << робе у трговини на велико, осим трговине моторним возилима забележио је пад у текућим ценама од 0,4 одсто, док је промет робе у трговини на мало, осим трговине моторним возилима забележио раст од 9,5 одсто.
Indijska ekonomija u poslednjem kvartalu 2023. zabeležila snažan rast za 8,4 odsto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промет робе на велико и мало у четвртом тромесечју 2023. већи за 12,1 одсто се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.