Кошаркаш Олимпијакоса Саша Везенков проглашен за МВП Евролиге у сезони 2022/2023

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 13:03

Кошаркаш Олимпијакоса Саша Везенков проглашен за МВП Евролиге у сезони 2022/2023

Кошаркаш Олимпијакоса Бугарин Саша Везенков изабран је најкориснијег играча (МВП) Евролиге у сезони 2022/2023, саопштено је данас на званичном сајту најквалитетнијег европског клупског такмичења. Фото: fiba.basketball Олимпијакос је освојио прво место у регуларном делу сезоне у Евролиги, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а потом је у четвртфиналу плеј-офа елиминисао Фенербахче. Грчки клуб ће у полуфиналу завршног турнира Евролиге у петак играти са Монаком. У другом полуфиналу састаће се Реал и Барселона.
Везенков је ове сезоне просечно постизао 17,2 поена и имао је 6,8 скокова по утакмици. Његов просечни индекс корисности је 21,2.
Везенков је трећи играч Олимпијакоса који је проглашен за МВП Евролиге после Милоша Теодосића (2010. године) и Василиса Спанулиса (2013.).
FIFA predstavila u Los Anđelesu logo Svetskog prvenstva 2026. (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаш Олимпијакоса Саша Везенков проглашен за МВП Евролиге у сезони 2022/2023 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.