Адетокумбо: Био сам спреман да се 2020. године повучем

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Apr.2023, 14:40

Адетокумбо: Био сам спреман да се 2020. године повучем

Грчки кошаркаш Јанис Адетокумбо изјавио је данас да је током 2020. године размишљао о завршетку каријере, преноси Баскетњуз. Фото: Танјуг/AP Photo/Morry Gash Грчки центар је 2021. године освојио титулу са Милвокијем, док је 2019. и 2020. освојио награду за најкориснијег играча НБА лиге.
„Играње >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << овде је велики притисак. Пролазим кроз то. Да бисте били најбољи, морате да играте као најбољи. Морате да вежбате као најбољи. Морате да се носите. као најбољи. Што није лако. Колико год људи говорили да се добро носим с тим јер је то моја личност. Тешко је, 2020. године сам био спреман да одем из игре. Ако ме нешто не чини срећним, ја то не радим. Не желим то да радим. Само ћу остати код куће, остати са својом децом, остати са својом породицом и покушати да будем срећан. Није ме брига“, истакао је грчки центар.
Током лета 2020. године Адетокумбо је потписао петогодишњи уговор са Баксима од 228,2 милиона долара. „Наставио сам да разговарам са саветником. Он ми је много помогао. Не само да сам бољи кошаркаш и да сам могао да се носим са тим, већ да сам био бољи партнер, бољи отац, бољи брат и бољи син. Боља особа. Нисам затворен у себе, могао сам да дам људима оно што осећам. Зато што сам у једном тренутку покушавао да побегнем од свих. А то нисам ја. Веома сам друштвен. Волим да комуницирам са другим људима“, изјавио је Адетокумбо.
Patike Majkla Džordana prodate na aukciji za 2,2 miliona dolara, oboren rekord

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Адетокумбо: Био сам спреман да се 2020. године повучем се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.