2014. za reformu javnog sektora

Izvor: B92, 26.Dec.2013, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"2014. za reformu javnog sektora"

Beograd -- Ministar Aleksandar Antić ocenio da u 2014. mora da dođe do potpune reforme javnog sektora, da javna preduzeća budu jeftinija i da manje koštaju građane.

"Naredna godina treba da bude nastavak reformi sistema i ja duboko verujem u to i očekujem potpunu reformu u javnom sektoru", rekao je Antić Tanjugu.

"Učinićemo sve da javna preduzeća postanu jeftinija, da manje koštaju građane Srbije, a sa druge strane moramo da obezbedimo da se ovi veliki infrastrukturni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << projekti koje smo započeli završe", istakao je Antić.

"Bez novih saobraćajnih rešenja, bez novih energetskih objekata nećemo imati dovoljno prostora da dovodimo nove investitore, da otvaramo nova radna mesta", rekao je Antić, koji je u Jagodini prisustovao tradicionalnom novogodišnjem koktelu, koji je upriličio za 4.100 građana predsednik Skupštine grada Dragan Marković Palma.

Na pitanje šta će biti sa železničkim mostom na Velikoj Moravi koji je započela "Alpina", pa posao napustila zbog stečaja, pa je sada most kočnica za izgradnju dvokolosečne pruge Gilje - Ćuprija - Paraćin, Antić je istakao da je reč o "jednom vrlo kompleksnom problemu, za koji se u ovom trenutku traži rešnje sa Železnicama Srbije".

"Ja se nadam da ćemo neke konkretne odgovore, konkretne predloge, kako da izađemo iz te situacije i rešimo problem imati vrlo brzo, već polovinom januara", rekao je Antić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Antić: Neophodna reforma javnog sektora

Izvor: RTS, 26.Dec.2013

U narednoj godini mora da dođe do potpune reforme javnog sektora, da javna preduzeća budu jeftinija i da manje koštaju građane, rekao ministar saobraćaja Aleksandar Antić u Jagodini. ..Ministar saobraćaja Aleksandar Antić ocenio je u Jagodini da u 2014. godini mora da dođe do potpune reforme...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.