Израелска војска током ноћи погодила више од 200 циљева у Појасу Газе

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Okt.2023, 08:16

Израелска војска током ноћи погодила више од 200 циљева у Појасу Газе

Израелске одбрамбене снаге (IDF) саопштиле су да су током ноћи погодиле више од 200 циљева у Појасу Газе. IDF наводи да су међу погођеним циљевима складиште оружја у џамији, стан који су користиле Хамасове снаге и висока кула коју је користила терористичка група, преноси Тајмс >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << оф Израел. Фото: Танјуг/AP/Abed Rahim Khatib
Војска је објавила снимке на којима се види неколико напада.

Главни портпарол IDF Даниел Хагари поновио је да је војска повратила контролу над границом са Појасом Газе, након што су припадници палестинске милитантне групе Хамас дигли у ваздух делове граничне ограде током напада који је почео у суботу ујутро.
Он је рекао да у понедељак ниједан припадник Хамаса није ушао преко ограде у Израел.
IDF процењује да се на израелској територији још крије мали број припадника Хамаса.
Израел прекинуо доток воде у Газу

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Израелска војска током ноћи погодила више од 200 циљева у Појасу Газе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.