На граничном прелазу Градина, на излазу, путничка возила чекају 200 минута

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jul.2023, 08:25

На граничном прелазу Градина, на излазу, путничка возила чекају 200 минута

Путничка возила се јутрос на излазу из земље на граничном прелазу Градина према Бугарској задржавају два сата, саопштио је Ауто-мото савез Србије. Фото: Танјуг/Александар Ћирић На граничном прелазу Градина, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 200 минута, саопштило >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је ЈП „Путеви Србије“.
Према информацијама Управе граничне полиције у 07.30 часова, на граничном прелазу Прешево, на излазу, задржавање за путничка возила и аутобусе је 40 минута.
На граничном прелазу Хоргош, на улазу, задржавање за путничка моторна возила и аутобусе је 60 минута.
Теретна возила, на граничном прелазу Батровци, на излазу задржававају се два сата.
АМС С упозорава да су врео ваздух и велики број возила на нашим аутопутевима и главним путним правцима, сигнал возачима да у оваквим условима буду крајње одговорни и максимално опрезни у вожњи.
На пут крећите искључиво одморни.
Не планирајте вожњу у најтополијим делу дана. Ако је неодложн, користите одморе на сваких сат времена, саветује АМС С.
Selaković: Žrtve ratova ne smeju da budu zaboravljene

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На граничном прелазу Градина, на излазу, путничка возила чекају 200 минута се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.