Марка: Барселона спремна да се због Месија задужи 200 милиона евра

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Apr.2023, 12:41

Марка: Барселона спремна да се због Месија задужи 200 милиона евра

Фудбалски клуб Барселона ће тражити од челника шпанске Ла Лиге дозволу и гаранцију да може да обезбеди 200 милиона евра како би убедила аргентинског репрезентативца Лионела Месија да се врати у екипу са „Ноу Кампа“, преноси шпански спортски лист Марка. Фото: Танјуг/AP Photo/Ariel >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Schalit, File Руководство Барселоне на челу са председником Ђоаном Лапортом разматра могућности како да дође до новца за плату аргентинског фудбалера.
Меси је био члан Барселоне од 2000. до 2021. године, а онда је напустио Барселону због тешке финансијске ситуације. Аргентинац жели да се врати у Барселону, али тражи да каталонски клуб испуни неке његове захтеве.
Марка наводи да је Барселона спремна на продају дела маркетиншких права или чак имовине клуба, али и да значајно смањи укупне трошкове првог тима, како би се обезбедио новац за Месијев уговор.
Меси има уговор са Пари Сен Жерменом до краја сезоне, а до сада је неколико пута одбио да продужи сарадњу са шампионом Француске. Он је више пута изјавио да ће на крају сезоне донети одлуку где ће да настави каријеру.
Inzagi: Inter je na ovo dugo čekao, daćemo sve od sebe da igramo u finalu Ligu šampiona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Марка: Барселона спремна да се због Месија задужи 200 милиона евра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.