Марка: Роналдо прелази у Ал Наср за годишњу плату од 200 милиона евра?

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Nov.2022, 11:32

Марка: Роналдо прелази у Ал Наср за годишњу плату од 200 милиона евра?

Португалски фудбалски репрезентативац Кристијано Роналдо близу је договора са Ал Насром, а у клубу из Саудијске Арабије требало би да зарађује 200 милиона евра по сезони, тврди шпански спортски лист „Марка“. Фото: Танјуг/AP Photo/Luis Vieira Шпански медији тврде да би Роналдо са клубом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << из Саудијске Арабије требало да потпише уговор до јуна 2025. године.
„Роналдо је близу договора са Ал Насром. Он ће у овом клубу да зарађује 200 милиона евра по сезони, а у уговор ће бити убачена и клаузула о рекламирању. Роналдо нема избора. Ниједан европски клуб не може да прати финансијску понуду Ал Насра, а то исто не могу ни клубови из МЛС лиге“, преноси „Марка“, која је иначе блиска Роналдовом менаџеру Жоржу Мендешу.
Шпански лист тврди да ће договор бити објављен по завршетку Светског првенства, пошто Роналдо са Португалијом наступа на Мундијалу у Катару.
Тренер Ал Насра је Француз Руди Гарсија, а највеће звезде овог клуба су голман Давид Оспина и бивши фудбалер Виљареала Алваро Гонзалез.
Ал Наср је, уз Ал Хилал, најтрофејнији клуб у Саудијској Арабији.
Роналдо је недавно раскинуо уговор са Манчестер јунајтедом, а раније је играо за Спортинг, Реал и Јувентус.
Mundijal, 11. dan – Mesi protiv Levandovskog, Danska napada Australiju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Марка: Роналдо прелази у Ал Наср за годишњу плату од 200 милиона евра? се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.