Седмодневни боравак на Тари за 200 деце са Косова и Метохије

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jan.2024, 16:50

Седмодневни боравак на Тари за 200 деце са Косова и Метохије

Канцеларија за КиМ је у сарадњи са Центром дечјих летовалишта Београд и општином Обреновац за време зимског распуста организовала седмодневни боравак на планини Тари за 200 деце са КиМ у две групе. Фото: Танјуг/Александар Нићифоровић Деца бораве у хотелу Митровац, а обезбеђене >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су им различите активности, као што су школа скијања, дружење са аниматорима и шетње, преноси ТВ Мост.

Помоћница директора Канцеларије за КиМ Светлана Миладинов навела је да канцеларија континуирано ради на побољшању квалитета живота најмлађих.

‘Деца су стигла, весела, дочекали смо их и надам се да ће овај диван амбијент који је тренутно на Митровцу на Тари увеличати читав њихов боравак, да ће све време имати снег и да ће ове зимске чаролије на Тари омогућити да на крају, када буду кретали кући, имају осмех на лицу, што је циљ Канцеларије за КиМ“, рекла је Миладинов.
Директор Центра дечјих летовалишта Београд Иван Јегоровић је истакао да је о деци потребно бринути на најбољи могући начин. “Угостили смо 100 деце из централног Косова и из Поморавља, захваљујући општини Обреновац, и заиста су дирљиви тренуци у дружењу са њима. Заиста ми је пуно срце када видим да КиМ има будућност зато што имамо заиста дивну децу и на нама је да бринемо о њима на најбољи могући начин“, рекао је он.
Predsednik Vučić: Izbori su završeni, očekujem formiranje vlade u martu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Седмодневни боравак на Тари за 200 деце са Косова и Метохије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.