Сутра променљиво облачно, понегде са кишом, до 20 °C

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Maj.2023, 12:43

Сутра променљиво облачно, понегде са кишом, до 20 °C

У Србији ће сутра бити променљиво облачно, местимично са краткотрајном кишом и локалним пљусковима, понегде праћеним и грмљавном. Фото: Unsplash/Khamkéo Vilaysing Ветар умерен и јак, југоисточни, на југу Баната и у доњем Подунављу и са ударима олујне јачине. Најнижа температура од 7 до 11 >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << °C, највиша дневна од 13 до 20 °C.
У Београду ће бити променљиво облачно и ветровито, повремено са краткотрајном кишом или пљуском. Ветар умерен и јак, повремено и са ударима олујне јачине, југоисточни. Најнижа температура око 11 °C, највиша дневна око 17 °C.
Према прогнози за наредних седам дана, у Србији ће бити умерено до потпуно облачно са честом кишом, понегде и пљусковима са грмљавином, а локално и са условима за обилније падавине. У кошавском подручју дуваће умерен и јак југоисточни ветар, повремено са ударима олујне јачине, нарочито на југу Баната и у доњем Подунављу. У понедељак и уторак (15.05 и 16.05.) доћи ће до краткотрајног слабљења и скретања на североисточни правац, а од среде (17.05.) до поновног појачања југоисточног ветра.
RHMZ upozorava: Danas i sutra olujni vetar i orkanski udari košave

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра променљиво облачно, понегде са кишом, до 20 °C се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.