Данас топло, температура до 20 степени, у кошавском подручју ветровито

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 08:47

Данас топло, температура до 20 степени, у кошавском подручју ветровито

У Србији ће данас бити променљиво облачно и даље топло за овај период године, а у кошавском подручју и ветровито, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ/ bs Слаба киша, углавном пре подне и средином дана, очекује се понегде у западним, јужним и источним >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пределима Србије. Дуваће слаб и умерен јужни и југоисточни ветар, у кошавском подручју и понегде у планинским пределима и јак, а на југу Баната и са ударима олујне јачине. Најнижа температура од 5 °C до 11 °C, а највиша дневна од 15 до 20 °C.
Наоблачење са слабом кишом које ће увече захватити јужне, током ноћи прошириће се и на остале пределе Србије. У Београду ће бити променљиво облачно и даље топло за овај период године, уз умерен и јак југоисточни ветар. Најнижа температура око 10 °C, а највиша дневна око 18 °C. Током ноћи облачно са слабом кишом.
Према прогнози за наредних седам дана, у Србији ће се задржати променљиво облачно и топло време за овај период године, у већини места од 15 до 20 °C. У кошавском подручју и понегде у планинским пределима дуваће умерен, повремено и јак, јужни и југоисточни ветар који ће у петак на југу Баната имати олујне ударе.
Слаба краткотрајна киша, понегде се очекује у петак и суботу, а затим поново од уторка када ће и температура бити у постепеном паду.
Vučić: U petak razgovaram sa kolegama iz SNS o izborima u Beogradu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас топло, температура до 20 степени, у кошавском подручју ветровито се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.