У Србији и даље натпросечно топло време, са температурама до 20 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 15:30

У Србији и даље натпросечно топло време, са температурама до 20 степени

У Србији ће у среду, 29. фебруара бити натпросечно топло време у кошавском подручју и планинским пределима и ветровито, са температурама од четири до 20 степени, саопштио је данас Републички хидронетеоролошки завод. Фото: Градске инфо У Београду ће бити мало до умерено облачно, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << натпросечно топло и суво време.
Дуваће умерен и јак, југоисточни ветар, а температуре ће се кретати од девет до 20 степени.
У наредних седам дана задржаће се топло време за овај период године, у већини места од 15 до 20 степени, а у кошавском подручју и планинским пределима и ветровито уз умерен и јак, повремено и олујни јужни и југоисточни ветар.
Na ceremoniji u Njujorku podignuta zastava Srbije povodom Dana srpskog nasleđa (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији и даље натпросечно топло време, са температурама до 20 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.