Ракетирана америчка база у Ираку са више од 20 пројектила

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jan.2024, 18:13

Ракетирана америчка база у Ираку са више од 20 пројектила

Ваздухопловна база Аин Ал-Асад на западу Ирака, коју користе америчке и коалиционе снаге, нападнута је са више од 20 ракета, пренео је Ал Хадат. Foto: Malcolm Denemark/Florida Today via AP Према извештају Ал Хадата, за напад су одговорне шиитске милиције.
Ракете су испаљене из оближње области >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ал-Багдади, у западној покрајини Ал-Анбар. Ирачке безбедносне снаге тренутно претражују област одакле је испаљена ватра.
Засад нема детаља о штети или о повредама услед ракетног напада.
Претходно, шиитске милиције упозориле су САД да ће повећати број војних операција у Сирији и Ираку, јер „Вашингтон наставља да подржава израелску војску која убија цивиле у Појасу Газе и на југу Либана“.
Valensija: Nepretenciozni biser Sredozemlja

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ракетирана америчка база у Ираку са више од 20 пројектила се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.