Пораз Атланте од Торонта, уз 20 поена Богдановића, рекорд Адетокумба

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Dec.2023, 10:27

Пораз Атланте од Торонта, уз 20 поена Богдановића, рекорд Адетокумба

Кошаркаши Торонта победили су прошле ноћи на свом терену екипу Атланте са 135:128 и тако прекинули низ од четири пораза у НБА лиги. Тим Дарка Рајаковића су до победе водили Паскал Сијакам са 33 и Скоти Барнс са 27 поена и десет скокова, док је О Џеј Ануноби додао 22 поена. Фото: Танјуг/AP/Alex >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Brandon У редовима Атланте, која је негативну серију продужила на пет утакмица, најбољи је био Тре Јанг са 35 поена и 17 асистенција.
Српски кошаркаш Богдан Богдановић, који је у понедељак увече убацио 40 поена у поразу од Денвера, сада је меч завршио са 20 поена, од којих је десет убацио у последњој четвртини, али ни то није било довољно да Хокси прекину серију пораза, преноси Бета.
Торонто је десети на Истоку са десет победа и 14 пораза, док је Атланта одмах испод са скором 9/14.
Ова два тима састаће се поново у ноћи између петка и суботе, а домаћин ће поново бити Торонто.Јанис Адетокунбо је прошле ноћи постигао рекордна 64 поена и помогао је Милвокију да слави против Индијане са 140:126 на домаћем терену.
Адетокунбо је тако оборио тимски рекорд од 57 поена који је поставио Мајкл Ред 2006. године у поразу од Јуте. Претходни рекорд грчког кошаркаша износио је 55 поена које је убацио у победи над Вашингтоном у јануару 2023.
Демијан Лилард је додао 21 поен у 17. победи Милвокија ове сезоне, док је у пораженом тиму најбољи био Тајрис Халибартон са 22 поена.
Кошаркаши Филаделфије победили су у гостима Детроит са 129:111, предвођени Џоелом Ембидом који је постигао 41 поен.
Pobeda Denvera u Čikagu, Jokić isključen pred kraj prvog poluvremena

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пораз Атланте од Торонта, уз 20 поена Богдановића, рекорд Адетокумба се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.