Путин учествује на виртуелном састанку Г20

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Nov.2023, 08:11

Путин учествује на виртуелном састанку Г20

Руски председник Владимир Путин учествоваће на виртуелном састанку лидера држава Г20 који се одржава 22. новембра. Фото: Танјуг/Grigory Sysoyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP Путин је претходно прескочио годишњи самит Г20 који је одржан у Индији у септембру.
Путин није лично присуствовао годишњем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << састанку Г20 од када је Русија напала Украјину у фебруару 2022. године.
Председник Русије одржаће директне разговоре са западним лидерима први пут након неколико месеци током виртуелног самита који је сазвао индијски премијер Нарендра Моди, јавили су руски медији. Русију је на самиту Г20 у Њу Делхију почетком септембра представљао министар спољних послова Сергеј Лавров.
Виртуелни састанак 22. новембра настојаће да се надовеже на резултате састанка у септембру, рекао је индијски премијер Нарендра Моди 18. новембра.
Западне чланице Г20 тражиле су изолацију Русије од почетка инвазије на Украјину и увели санкције на извоз руских сировина, као и бројним појединцима. Индија предаје председавање Г20 Бразилу крајем овога месеца.
Medvedev: Bajdenova izjava o ratovima suština američke bezbednosne doktrine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин учествује на виртуелном састанку Г20 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Povezane vesti

Кремљ: Путин на самиту Г20 износи мишљење о ситуацији у свету

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Nov.2023

Руски председник Владимир Путин учествоваће на виртуелном самиту Г20 лидера, објавио је данас Кремљ. Фото: Танјуг/Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP Како је саопштено, он ће...

Nastavak na GradskeInfo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.