У оквиру кампање „Кад пијем не возим“ донирано 20 алкометара

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Sep.2023, 13:36

У оквиру кампање „Кад пијем не возим“ донирано 20 алкометара

У оквиру кампање „Кад пијем не возим“ Управи саобраћајне полиције у Апатину донирано је 20 алкометара најновије генерације. Фото: Танјуг/Синиша Копуновић Акција се спроводи већ 17 година уз подршку Министарства унутрашњих послова и Агенције за безбедност саобраћаја са циљем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да промовише одговорно понашање у саобраћају, а алкометре је донирала Апатинска пивара.
Начелник Управе саобраћајне полиције у Апатину Славиша Лакићевић рекао је да је кампања „Кад пијем не возим“ са најдужом традицијом у којој Управа саобраћајне полиције учествује.
Фото: Танјуг/Синиша Копуновић „Уверен сам да су наше заједничке активности утицале на наше грађане да схвате значај одговорне конзумације, односно да је неприхватљиво управљати возилом након конзумирања алкохола и на тај начин угрозити и себе и друге учеснике у саобраћају“, рекао је Лакићевић.
Он је нагласио да ће Министарство унутрашњих послова и Управа саобраћајне полиције у наредном периоду уложити максималне напоре да нам путеви буду што безбеднији, а огроман корак ка том циљу је да се из саобраћаја искључи што више возача који управљају возилом под дејством алкохола.
Srpska lista: Dvojica Srba uhapšena na prevaru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У оквиру кампање „Кад пијем не возим“ донирано 20 алкометара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.