Челси нуди Лукакуа и 20 милиона евра Јувентусу за Душана Влаховића

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Avg.2023, 14:01

Челси нуди Лукакуа и 20 милиона евра Јувентусу за Душана Влаховића

Фудбалски клуб Челси понудио је Јувентусу белгијског нападача Ромелуа Лукакуа и 20 милиона евра за нападача торинског клуба и српског репрезентативца Душана Влаховића, преноси Газета дело Спорт. Фото: Танјуг/AP Photo/Pavel Golovkin Италијански медији наводе да су преговори два клуба >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у току, пошто се Јувентус слаже са овом разменом, али екипа из Торина тражи 40 милиона евра.
Тренер Јувентуса Масимилијано Алегри признао је да постоји интересовање Челсија за српског репрезентативца.
„Срећан сам са играчима које имамо. Неке понуде је немогуће одбити с обзиром на финансијску ситуацију. Прилагодићу се одлуци клуба, као и увек“, рекао је Алегри.
Влаховић (23) је почетком 2022. стигао у Јувентус из Фиорентине за 80 милиона евра, а прошле сезоне је одиграо 42 меча и постигао је 14 голова.
Лукаку (31) је прошлу сезону провео на позајмици у Интеру, а нови менаџер лондонског клуба Маурисио Покетино не рачуна на белгијског нападача у наредном периоду. Он је прошле сезоне за Интер постигао 14 голова на 37 утакмица.
Rafael Leao: Ostao sam u Milanu jer želim da osvojim „Zlatnu loptu“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Челси нуди Лукакуа и 20 милиона евра Јувентусу за Душана Влаховића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.