Бахар пред меч са Војводином: Требаће нам 20 минута да дођемо до гола

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jul.2023, 20:57

Бахар пред меч са Војводином: Требаће нам 20 минута да дођемо до гола

„Веома сам узбуђен што је испред нас прва званична утакмица. Једва чекам да видим навијаче опет у великом броју, а могу да им обећам исто оно што су видели против Фиорентине – страст, жељу и борбу“, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар уочи утакмице против Војводине. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Страхиња Аћимовић Фудбалери Војводине у недељу од 20 часова гостују Црвеној звезди у првом колу Моцарт Бет Супер лиге Србије, а тренер домаћих је оптимистичан пред почетак првенства. „Желим да будемо у најбољој форми увек, наравно желимо да будемо на врхунцу када крене Лига шампиона. Имали смо добре припреме, у доброј смо форми, биће то још боље са протоком времена и рада. Очекујем највишу форму на старту Лиге шампиона“, истакао је Бахар на конференцији за медије.
Војводина стиже у госте шампиону после пораза од АПОЕЛА (2:1) у квалификацијама за Лигу конференција.
„Наравно, гледали смо ривала, не само последњу утакмицу. Војводина је добар тим, остварили су добар резултат на Кипру и могу да прођу даље ако одиграју добро у реваншу. Свестан сам да ће се и они бранити на нашем терену, биће нам потребно двадесетак минута да дођемо до гола, биће потребно ‘пробити’ и тај бункер, али имам довољно паметне и способне играче који то могу да реше“, поручио је израелски стручњак и открио да не може да рачуна на повређеног Александра Катаија, као и Гелора Кангу, који се тек вратио из Габона где је боравио због приватних проблема.
Vojvodina sutra gostuje Crvenoj zvezdi – iz Voše najavljuju ofanzivan pristup na startu sezone

Преузмите андроид апликацију.


Чланак Бахар пред меч са Војводином: Требаће нам 20 минута да дођемо до гола се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.