На Гостуну и Прешеву путничка возила јутрос чекају на излазу 20 минута

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jul.2023, 08:45

На Гостуну и Прешеву путничка возила јутрос чекају на излазу 20 минута

Према информацијама Управе граничне полиције путничка возила јутрос на граничним прелазима Гостун и Прешево чекају на излазу из земље 20 минута. Фото: Танјуг/Александра Орлић
Камиони на прелазима Батровци и Шид чекају четири сата, док се на Хоргошу и Келебији задржавају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << три сата.
Како је навдедено у саопштењу АМСС, задржавање теретних моторних возила последица је спорости у раду суседних граничних органа.
На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.
Због незгоде на ауто-путу Е-80 саобраћај се одвија зауставном траком Према информацијама Путева Србије, на ауто-путу Е-80, у близини места Чифлик, у смеру ка Пироту, због саобраћајне незгоде саобраћај се одвија зауставном саобраћајном траком.
Екипе су на терену, наведено је у саопштењу. Јавност ће бити благовремено обавештена о нормализацији саобраћаја, кажу у Путевима Србије.

Топ 5 вести из Србије: Пораст броја рођених и 500 километара аутопутева у изградњи (ВИДЕО)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Гостуну и Прешеву путничка возила јутрос чекају на излазу 20 минута се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.