Кошаркаши Србије до 20 година изгубили од Француске у четвртфиналу ЕП

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jul.2023, 19:44

Кошаркаши Србије до 20 година изгубили од Француске у четвртфиналу ЕП

Кошаркашка репрезентација Србије до 20 година, изгубила је данас од селекције Француске резултатом 82:73, у четвртфиналу Европског првенства. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Као и на Светском првенству за играче до 19 година, кобна по Србију била је Француска.
Најефикаснији у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << саставу Србије били су Никола Шарановић са 20, Михаило Петровић и Филип Бранковић са по 14 поена. Најбољи у победничком тиму били су Адама Алфа Бал са 18, Максим Лиреј и Илиас Камардин са по 11 поена.
Đoković igra sutra u 14.30 časova protiv Sinera za finale Vimbldona

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Србије до 20 година изгубили од Француске у четвртфиналу ЕП се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.