Батровци: Камиони чекају два сата да изађу,путничка возила 20 минута да уђу у Србију

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jul.2023, 18:12

Батровци: Камиони чекају два сата да изађу,путничка возила 20 минута да уђу у Србију

Камиони на Батровцима, на излазу из земље, чекају два сата, док путничка моторна возила, на улазу у земљу, чекају 20 минута, саопштило је данас Јавно предузеће „Путеви Србије“. Фото: Танјуг/Александра Орлић Према информацијама Управе граничне полиције у 17:15, путничка возила на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прелазу „Хоргош 2“, на улазу, чекају 30 минута, колико и на Градини, на излазу из земље.
На граничном прелазу Прешево, задржавање за путничка моторна возила на излазу из земље је 50 минута, а на улазу 20 минута.
На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.
На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила, додаје се у саопштењу.
Dačić o Rotu: Pokušaj da se skrene pažnja sa Kurtijevog terora i optuži Srbiju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Батровци: Камиони чекају два сата да изађу,путничка возила 20 минута да уђу у Србију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.