Тениски клуб Црвена звезда обележио 20 година од прве титуле Новака Ђоковића

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 09:26

Тениски клуб Црвена звезда обележио 20 година од прве титуле Новака Ђоковића

Тениски клуб Црвена звезда обележио је вечерас 20 година од прве титуле Новака Ђоковића, коју је освајач рекордна 23 грен слема, освојио на теренима црвено-белих на Карабурми. Фото: Танјуг/Andrea Alfano/LaPresse via AP Тим поводом уприличен је турнир неких будућих тениских звезда, окупиле >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су се и бројне званице, а присутнима се путем видео линка обратио и најбољи светски тенисер.
„Желим свим младим тенисеркама и тенисерима да се добро забаве, да се радују, да се веселе, да се друже и наравно да дају све од себе на терену. Да уживају у игри, јер тенис је игра у поготово у том узрасту морате да уживате са осмехом на лицу. Да будете што активнији, јер је то здрав живот”, поручио је Ђоковић.
Није заборавио Тениски савез Србије и Црвену звезду.
„Велики поздрав за Тениски савез Србије и Црвену звезду. Поздрављам и подржавам сваку врсту такмичења, за децу свих узраста на националном нивоу. Тениски клуб Црвена звезда има посебно место у мом срцу. Ту сам освојио први професионални турнир, далеке 2003. године. Јако ме радује што се и после 20 година у истом клубу одржавају турнири за различите узрасте”.
Federer: Đoković je napravio nešto neverovatno

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тениски клуб Црвена звезда обележио 20 година од прве титуле Новака Ђоковића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.