Пуштање саобраћаја на новој деоници Моравског коридора до 20 часова

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Apr.2023, 16:12

Пуштање саобраћаја на новој деоници Моравског коридора до 20 часова

Деоница Моравског коридора, од Појата до Макрешана, коју је данас свечано отворио председник Србије Александар Вучић, биће пуштена у саобраћај најкасније вечерас до 20 сати, најавио је министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић. Фото: Танјуг/Тара Радовановић Весић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је поновио и да ће наплата путарине почети од октобра, када буде завршена деоница од Макрешана до Кошева, где ће бити постављена чеона рампа.
Председник Вучић је данас отворио прву деоницу Моравског коридора, од Појата до Макрешана, дужине 16,8 километара, а Весић, који је присуствовао отварању новог пута, напомиње да ће се сада од Крушевца до Београда стизати за само 90 минута. „Настављамо да развијамо и повезујемо Србију и стварамо бољу и богатију будућност за наше грађане“, поручио је Весић.
Подсетио је и да ће цео Моравски коридор бити завршен 2025. године, и биће први паметан аутопут у Србији, наводи се у саопштењу Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.
Vučić: Ulaganje u autoputeve će nam dovesti nove investitore iz celog sveta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пуштање саобраћаја на новој деоници Моравског коридора до 20 часова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.