Различите цене плажног мобилијара на црногорском приморју, од 20 до 180 евра

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jun.2023, 13:02

Различите цене плажног мобилијара на црногорском приморју, од 20 до 180 евра

Цене плажног мобилијара током летње сезоне у Црној Гори различите су од Улциња до на крај Боке и крећу се од 20, преко 40, а на појединим плажама чак и 180 евра. Фото: WikimediaCommons/Oktoober Висину цене не одређују само плаже на којој сте, већ и ред лежаљке коју сте одабрали, што значи да ако >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << желите да будете ближе воде, лежаљка ће бити неколико десетина евра више од оне удаљеније.
Професор Мишко Рађеновић упркос поскупљењима очекује да ће ова сезона бити одлична.
“Сигуран сам да већ у овом моменту један велики део понуде на плажама премного увећао цене”, каже Рађеновић за ТВЦГ. Он каже да се могу очекивати још нека поскупљења.
“Цене према мојим информацијама мобиљара неће остати на овом нивоу, него се знатно мењају са првим данима јула и такве ће остат до почетка септембра или краја августа”, каже Рађеновић.
SZO: Veštački zaslađivač aspartam, koji se nalazi u Koka-kolinim proizvodima, uzročnik raka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Различите цене плажног мобилијара на црногорском приморју, од 20 до 180 евра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.