Влада: Исплата новчане помоћи од 20.000 динара од 30. новембра

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Nov.2023, 15:18

Влада: Исплата новчане помоћи од 20.000 динара од 30. новембра

Влада Србије усвојила је данас Закључак којим ће новчана помоћ од по 20.000 динара, почев од 30. новембра ове године бити исплаћена корисницима пензија, привремених накнада – инвалидима рада друге и треће категорије инвалидности, односно преостале радне способности и инвалидној >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << деци – корисницима привремене накнаде код Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање. Фото: Танјуг/Зоран Жестић Помоћ ће добити и корисници који ће остварити ово право закључно са 23. новембром 2023. године, а којима ће решење о остваривању права бити донето након тог датума, саопштено је из Владе Србије.
Srpski naučnici se spremaju da lansiraju satelit u Zemljinu orbitu 2025. godine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Влада: Исплата новчане помоћи од 20.000 динара од 30. новембра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.