Италија: Очекује се 20.000 људи на сахрани Берлусконија у Милану

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jun.2023, 12:31

Италија: Очекује се 20.000 људи на сахрани Берлусконија у Милану

На данашњој сахрани бившег италијанског премијера Силвија Берлусконија, у центру Милана, очекује се око 20.000 људи. Фото: Танјуг/Claudio Furlan/LaPresse via AP У Италији је данас дан националне жалости. Током сахране, у миланској катедрали биће око 2.000 људи, укључујући садашње и бивше државне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и партијске лидере, објавио је „Политико“.
Трг Дуомо, који окружује катедралу, опремљен је великим екранима на којима ће око 20.000 окупљених моћи да гледају ток сахране. У катедрали се очекује присуство већине чланова актуелне владе, као и неколико бивших премијера и међународних званица, укључујући мађарског премијера Виктора Орбана.
Предвиђа се да ће председник Европске народне партије Манфред Вебер и европски комесар за економију Паоло Ђентилони представљати европске институције.
Lukašenko: Počela isporuka ruskog taktičkog nuklearnog oružja Belorusiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Италија: Очекује се 20.000 људи на сахрани Берлусконија у Милану се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.